Kinderyoga Schouwen-Duiveland biedt op het eiland kinderyoga lessen aan op basisscholen en kinderopvangcentra. Kinderyoga is geschrikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Voor kinderopvangcentra en gastouders is het ook mogelijk om lessen of workshops peuteryoga af te nemen. Tijdens een kennismaking kunnen we verschillende opties en wensen bespreken. Mail voor meer informatie naar info@kinderyogaschouwenduiveland.nl.

Lessenreeks Kinderyoga in kleine groepen maximaal 10 kinderen (duur: 50 min)

Tijdens een lessenreeks van minimaal 3 tot maximaal 8 lessen wordt er op de traditionele manier kinderyoga aangeboden in een speelzaal, hal of gymzaal aan circa 10 kinderen. De lessen zijn aan de hand van een thema waarbij ontspannen bewegen centraal staat. Elke les bestaat uit diverse onderdelen zoals kinderyoga houdingen, ademoefeningen, visualisaties/meditaties en onderlinge kindermassage.  

Kinderyoga in de klas (duur: circa 20 min)

In de klas worden er stoelyoga houdingen, ontspanning/- ademoefeningen, visualisaties/meditaties en onderlinge kindermassage oefeningen gegeven.

Individuele yoga-/ontspanningcoaching (duur: circa 30 min)

Voor kinderen die extra aandacht vragen in de klas, bijvoorbeeld door hyperactiviteit, slechte concentratie, faalangst of worstelen met hun (hoog)sensitiviteit of (hoog)begaafdheid.